До мешканців Харківщини звернувся очільник ХОВА: що сталося вночі

Олег Синєгубов звернувся до мешканців Харківської області

Цієї ночі окупанти завдали цілеспрямованих масованих ударів ворожими безпілотниками по теле- та радіоінфраструктурі Харківської області. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Провели оперативну нараду із керівниками профільних установ.

Станом на зараз є перебої із ТБ та радіосигналом у кількох районах. Частину обʼєктів вже відновили", – зазначив очільник області.

Він повідомив, що усі служби звʼязку працюють над відновленням та намагаються поновити роботу обʼєктів у найшвидші терміни.

"Не виключаємо, що окупанти будуть завдавати повторні удари. Маємо бути готові до оперативного реагування.

Звертаємося до жителів Харківщини: довіряйте офіційним джерелам інформації", – наголосив голова ХОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти вночі обстріляли Харків та область (ФОТО)

14 березня приблизно о 4:00 ворожий безпілотник влучив по території Шевченківського району м. Харкова. Пошкоджено житлові будинки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

О 5:00 збройні сили рф завдали вже ракетний удар по цьому ж району: пошкоджено нежитлову будівлю. За попередніми даними, ворог вдарив ракетою типу С-300 з території бєлгородської області рф. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що обійшлося без постраждалих.

За даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, сьогодні вночі ворог здійснював масований обстріл БПЛА по обʼєктах телевізійної інфраструктури області. На частині тривають відновлювальні роботи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться