У Харківській області обстріляли храм

На Харківщині російські військові вдарили по православному храму

Удар було здійснено сьогодні вранці у Новоосинове Курилівської громади Куп’янщини. Село розташоване неподалік лінії бойового зіткнення, тому наразі перебуває в зоні враження російської ствольної та реактивної артилерії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Снаряд потрапив у котельню, яка знаходилась поруч з будівлею культової споруди. Внаслідок вибуху котельня загорілась. Також зайнявся і дровник. Загальна площа пожежі становила 60 кв.м.

Рятувальники ДСНС зробили все можливе, щоб вогонь не перекинувся на церкву.

Вибухами також пошкоджено будівлю сільської ради та 2 приватні оселі, 1 особа отримала поранення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Про виявлення у річці Тиса тіла людини прикордонникам повідомили румунські колеги. Потопельником виявився 33-річний харківʼянин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

Від початку повномасштабного вторгнення це вже 22 випадок загибелі чоловіків, що намагаються подолати річку.

Читайте також: У харківську поліцію доставили сто людей: що відбувається

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 100 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться