Харків’янин допомагав прорвати оборону міста

Викрито чоловіка, який з перших днів повномасштабного вторгнення рф допомогав ворогу прорвати оборону Харкова

Харківʼянин з першого дня повномасштабного вторгнення рф на територію України допомогав державі-агресору. Він систематично "зливав" інформацію про Сили оборони у Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Всі дані він передавав своїй хрещеній, яка є однією з командирів російського диверсійно-розвідувального загону так званої "Луганської народної республіки" та використовує позивний "Багіра".

Підозрюваний через месенджер "Телеграм" надсилав родичці скріншоти з Гугл-мап та робив на них відмітки з місцями базування ЗСУ, техніки та сил ППО у Харкові.

Напередодні звільнення регіону фігурант "заліг на дно" – призупинив контакти з хрещеною та майже не виходив з власного будинку на околицях обласного центру.

Правоохоронці викрили чоловіка. За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури повідомлено про підозру 31-річному чоловіку за фактом державної зради (ч. 1 ст. 111 КК України).

Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування та оперативний супровід — Управління СБУ в Харківській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові вісім пожежних розрахунків гасять велику пожежу у складській будівлі

20 березня об 11:04 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у одноповерховій складській будівлі на вул. Греківській у Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з поисланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До місця події негайно прибуло 8 пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС на автоцистернах. На час їх прибуття вже спостерігалась досить розвинена пожежа. Всередині одноповерхового ангару горіли аерозольні балончики з фарбою. Існувала загроза перекидання вогню на інші поруч розташовані нежитлові будівлі.

Наразі триває ліквідація даної пожежі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться