У лісі на Харківщині постраждала людина: подробиці

У ДСНС вчергове звернулися до жителів Харківщини з проханням

В Ізюмському районі міна “пелюстка” скалічила життя людини.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

“28 березня стався ще один нещасний випадок підриву цивільного чоловіка на вибухонебезпечному предметі. Ним виявилася протипіхотна міна ПФМ-1 “Пелюска”, - повідомили в головному управлінні. 

Подія трапилась в лісі на околиці села Сніжківка Оскільської громади. У ДСНС повідомили, що внаслідок вибуху чоловік отримав вибухову травму лівої ноги.

Обставини події з’ясовують фахівці.

Рятувальники в черговий раз звернулися до мешканців Харківщини з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. 

“Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією”, - наголосили в ДСНС.

У разі виявлення підозрілого предмета потрібно негайно повідомити про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що харківські поліцейські відшукали зниклу дівчину. Її мати повідомила, що неповнолітня пішла в торговельний центр і не повернулася. Спроби знайти дочку самотужки не мали успіхів. Де знайшли дівчину, читайте за посиланням.

А в Харківській області поліція евакуює мешканців небезпечних районів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться