До будинку в Харкові приїхали майже 30 рятувальників: що сталося (ФОТО)

Що сталося у харківській багатоповерхівці

У Харкові вогнеборці ліквідували пожежу у житловій дев’ятиповерхівці. Також довелося евакуювати 10 осіб. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Інформація про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку надійшла до Служби порятунку “101” 1 квітня о 12:03. Пожежа виникла в будинку на вул. Лісаветінській, 5Б.

“На місце виклику прибули 4 оперативні відділення ДСНС на автоцистернах та 3 спеціальні автомобілі. На момент прибуття рятувальників вогонь охопив житлову кімнату у квартирі на 6-му поверсі”, - уточнили в ДСНС.

Рятувальники повідомили, що через сильне задимлення сходової клітини виникла загроза мешканцям верхніх поверхів. Ланки газодимозахисної служби провели евакуацію 10 осіб - людей вивели на свіже повітря. “Завдяки оперативній та злагодженій роботі вогнеборців обійшлося без жертв та постраждалих”, - зазначили в ДСНС.

О 12:35 загоряння рятувальники локалізували, о 13:43 — ліквідували. На гасіння залучалося 28 осіб особового складу та 7 одиниць спеціальної техніки ДСНС України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями в Харкові виникла масштабна пожежа. Вогнеборці запобігли поширенню полум'я на житлові та інші забудови. Жертв чи постраждалих не було. 

А минулої доби під ворожий обстріл потрапила пожежна частина. Ударом було зруйновано частину будівлі - внаслідок  обстрілу третина будівлі пожежного депо була зруйнована. Крім того, пошкоджені вікна та ворота фасадної частини, внутрішні перегородки та двері будівлі. Детальніше про наслідки ворожого обстрілу читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться