У Харкові сталася ДТП: постраждала дитина (ФОТО)

Що сталося з дитиною

У Харкові повсякчас трапляються аварії, у яких травмуються містяни. Аварії виникають за участі приватного та громадського транспорту. Про дорожньо-транспортну пригоду за участю громадського транспорту повідомили в поліції Харківської області, інформує портал "Коментарі".

У середу, 17 квітня на перехресті вулиць Гвардійців-Широнінців та Героїв Праці сталася аварія. За вказаною адресою зіштовхнулися автомобіль Scania під керуванням 43-річного водія та трамвай під керуванням 36-річного чоловіка.  

“В результаті постраждав пасажир трамвая – 6-річний хлопчик. Його доставили до медичного закладу. Поліція встановлює всі обставини дорожньо-транспортної пригоди”, - йдеться у повідомленні поліції.

Також у поліції повідомили, що Працівники поліції правоохоронці викрили 4 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові сталася смертельна ДТП - водій збив пішоходів, один із них загинув. Поліція оперативно затримала водія, який скоїв смертельну ДТП та втік з місця події. У поліції розповіли, що 8 квітня близько 20:20 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Москалівській. Невстановлений водій Audi збив пішоходів та втік з місця аварії. Від отриманих травм 21-річний хлопець помер, його 23-річний товариш був госпіталізований до лікарні. Яке покарання загрожує водію, читайте за посиланням.

Нагадаємо, що у Харкові закрили проїзд деякими вулицями через виникнення аварій. Де заборонили проїзд, читайте далі




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться