Поліцейські на Харківщині перевірили автомобіль та виявили незаконну продукцію (ФОТО)

Зловмиснику загрожує до п’яти років ув’язнення

У Харківській області поліцейські перевірили автомобіль та вилучили у водія майже 500 літрів алкоголю сумнівного походження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції уточнили, що чоловік намагався перевезти сурогатний алкоголь до Куп’янського району, видаючи його за молочну продукцію. 

Працівники поліції на одному з блокпостів міста Чугуїв 17 квітня зупинили автомобіль “ВАЗ” під керуванням 32-річного чоловіка. Водій вщент заповнив картонними коробками багажне відділення та пасажирські місця легкової автівки. У розмові з поліцейськими він пояснив, що везе молочну продукцію до Куп’янського району. Чоловік надав правоохоронцям накладну на вантаж. Проте під час перевірки правоохоронці з'ясували, що в коробках знаходиться не молочна продукція, а сурогатний алкоголь та горілка з підробленими акцизними марками.

Загалом правоохоронці вилучили 400 літрів сурогату в тетрапаках та 58 пляшок горілки. Вилучене направлено на експертне дослідження.

За даним фактом слідчими Чугуївського районного управління поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує до п’яти років ув’язнення з конфіскацією та знищенням незаконно вироблених або придбаних товарів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що харківського лікаря, завідувача відділення, віддадуть під суд за встановлення фіктивних діагнозів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться