Порушника комендантської години затримали в Харкові: що в нього виявили (ФОТО)

Які речовини виявили поліцейські під час патрулювання

В Новобаварському районі Харкова під час патрулювання патрульні затримали чоловіка з 10 згортками наркотичних речовин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. 

“Сьогодні вночі, під час патрулювання Новобаварського району міста, патрульні отримали виклик "Підозріла особа". На одному з постів, військовослужбовці Національної гвардії України зупинили громадянина, який порушував комендантську годину”, - йдеться у повідомленні патрульної поліції.

Чоловік помітно нервував під час спілкування з патрульними. Згідно з законом патрульні вирішили провести поверхневу перевірку. У каптурі куртки інспектори виявили 10 згортків з кристалічною речовиною. Зі слів чоловіка у згортках наркотична речовина "солі".

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі обставини справи будуть встановлювати слідчі.

“Нагадуємо, що за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів передбачена кримінальна відповідальність”, - звернулися в поліції до мешканців Харкова та області. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Харківського районного управління поліції № 1 звернулася 56-річна жінка, яка повідомила про факт домашнього насильства. Під час перевірки виклику правоохоронці виявили, що 34-річний чоловік висловлювався нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою матері та 84-річній бабусі. Яке покарання загрожує харків'янину, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться