Захоплення азартними іграми та сварки призвели до трагедії в Харкові: подробиці (ФОТО)

Чоловік застрелив дружину та доньку

Поліція затримала підозрюваного у подвійному вбивстві у Харкові - він з рушниці застрелив жінку та доньку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції розповіли, що правоохоронцям знадобилося близько доби, щоб розшукати нападника. Весь цей час зловмисник ховався на даху одного з гуртожитків у Слобідському районі міста.

До чергової частини відділу поліції № 2 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області 24 квітня надійшло повідомлення, що за місцем мешкання 53-річний чоловік застрелив з гладкоствольної рушниці свою дружину та поранив 28-річну доньку, яка від отриманих поранень померла у лікарні. Після скоєного злочину зловмисник втік у невідомому напрямку.

Слідчі під процесуальним керівництвом Слобідської окружної повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років або довічне позбавлення волі.

У Харківській обласній прокуратурі повідомили, що між подружжям часто виникали сварки. Чоловік систематично зловживав азартними іграми, а через програші постійно сварився з дружиною. Він вчиняв домашнє насильство, вимагаючи гроші. Раніше підозрюваний вже притягувався до відповідальності за домашнє насильство стосовно своєї дружини.

Однак цього разу, знову програвши велику суму, він почав ображати жінку та нецензурно лаятись. Сварка закінчилась трагічно. Чоловік взяв мисливську рушницю та застрелив дружину. В цей час з кімнати вибігла донька, він перезарядив рушницю та вбив і її.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові затримали порушника комендантської години.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться