У Харкові внаслідок учорашнього обстрілу загинув чоловік

Чоловік помер у лікарні, після того, як його врятували з-під завалів будинку

У лікарні сьогодні вранці помер постраждалий від вчорашнього обстрілу, той самий, якого дві години рятувальники витягали з-під завалів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію міського голови Харкова Ігоря Терехова.

"Співчуття рідним. росія – держава-терорист", – написав мер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Більше години тривала рятувальна операція у Харкові (ФОТО)

Учора ворог завдав масованих авіаударів по житловим кварталам міста Харкова. В результаті обстрілів пошкоджено житлові та господарчі будівлі, сталися пожежі. Є постраждалі.

Під завалами одного з житлових будинків опинився чоловік 1947 р.н. Рятувальники за допомогою спецінструментів дістались до чоловіка та визволили його. Надалі бригадою екстреної медичної допомоги його  госпіталізовано до лікарні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Начальник Харківської ОВА уточнив, що усього внаслідок обстрілу постраждало вісім цивільних людей. Ворог влучив по гаражному кооперативу. У багатоповерхівці, розташованій поруч, вибито шибки. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Вибухи у Харкові: що відомо

Учора близько 17:30 у Харкові було чутно вибух. О 17:38 мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що було влучання.

"У Харкові попередньо приліт на околиці міста в район житлової забудови. Щодо жертв та руйнувань інформація уточнюється", – написав мер.

Ігор Терехов о 18:02: "По місту було три удари КАБами. Одне з влучань прийшлося на гаражний кооператив, там сталася пожежа і є інформація щонайменше про двох поранених. Місця решти потраплянь обстежують фахівці".

Подробиці обстрілу – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться