У Харкові сталася трагедія: загинула дитина

Дитину розшукували декілька годин у Немишлянському районі

Учора у Харкові в Немишлянському районі сталася трагедія – вода забрала життя 8-річної дитини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Трагедія сталася учора на Петренківському водосховищі міста Харкова, потонув хлопчик 2015 р.н.

Водолази ДСНС виявили тіло дитини на відстані близько 30 метрів від берега.

"Батьки! Не відпускайте дітей одних до води та навчайте їх правилам безпечної поведінки!" – наголосили рятувальники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Більше години тривала рятувальна операція у Харкові (ФОТО)

Учора ворог завдав масованих авіаударів по житловим кварталам міста Харкова. В результаті обстрілів пошкоджено житлові та господарчі будівлі, сталися пожежі. Є постраждалі.

Під завалами одного з житлових будинків опинився чоловік 1947 р.н. Рятувальники за допомогою спецінструментів дістались до чоловіка та визволили його. Надалі бригадою екстреної медичної допомоги його  госпіталізовано до лікарні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Начальник Харківської ОВА уточнив, що усього внаслідок обстрілу постраждало вісім цивільних людей. Ворог влучив по гаражному кооперативу. У багатоповерхівці, розташованій поруч, вибито шибки. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Вибухи у Харкові: що відомо

Учора близько 17:30 у Харкові було чутно вибух. О 17:38 мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що було влучання.

"У Харкові попередньо приліт на околиці міста в район житлової забудови. Щодо жертв та руйнувань інформація уточнюється", – написав мер.

Ігор Терехов о 18:02: "По місту було три удари КАБами. Одне з влучань прийшлося на гаражний кооператив, там сталася пожежа і є інформація щонайменше про двох поранених. Місця решти потраплянь обстежують фахівці".

Подробиці обстрілу – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться