Пекло серед мін і вогню: що відбувається у харківських лісах (ФОТО, ВІДЕО)

На Харківщині ліквідовано масштабну лісову пожежу в Ізюмському лісгоспі

Горіло поблизу села Іванівка Ізюмської громади. Робота вогнеборців ускладнювалася тим, що дана місцевість сильно постраждала від ворожої окупації у 2022 році – тамтешні ліси щільно заміновані. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Приборкати вогонь рятувальникам допомогли сапери ДСНС, які використовуючи машини механізованого розмінування спільно з лісниками облаштовували мінералізовані смуги в лісах, щоб запобігти подальшому поширенню вогню.

Також за допомогою міношукачів здійснювалося сканування місцевість, аби убезпечити шляхи пересування пожежної техніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Поліція повідомила страшні деталі загибелі дворічної дитини на Харківщині

Повідомлення про подію надійшло до поліції 12 червня близько 8:00. Встановлено, що родина була на відпочинку. Хлопчик самостійно відчинив вхідні двері та вийшов на подвір'я, де впав у басейн та захлинувся. Що робили батьки – читайте за посиланням.

Читайте також: У поліції Харківщини опинилися 30 людей: що відбувається

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 30 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3400 транспортних засобів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться