На Харківському фронті зник журналіст: подробиці

Чоловік був військовослужбовцем батальйону тероборони

Безвісти зник на Харківському фронті колишній головний редактор "Вінницької газети", член НСЖУ, військовослужбовець 172 батальйону тероборони капітан Тарас Борисюк. Про це повідомили у Національній спілці журналістів України, інформує портал "Коментарі".

За словами свідків, він потрапив у засідку, коли поїхав медичним авто евакуйовувати важкопоранених побратимів.

"Перед останньою поїздкою на фронт Тарас заходив до мене, – розповів інформаційній службі НСЖУ голова Вінницької облорганізації Спілки Василь Паламарчук. – Це була зворушлива зустріч – я його знаю з дитинства. Після поранення він ходив, спираючись на ціпок. Але все одно поїхав на фронт..."

Про те, загинув Тарас Борисюк чи, можливо, потрапив у полон, наразі невідомо.

Тарас Григорович має дружину Каріну, за фахом фотожурналістку, яка разом із його донькою нині живе у США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Поліція повідомила страшні деталі загибелі дворічної дитини на Харківщині

Повідомлення про подію надійшло до поліції 12 червня близько 8:00. Встановлено, що родина була на відпочинку. Хлопчик самостійно відчинив вхідні двері та вийшов на подвір'я, де впав у басейн та захлинувся. Що робили батьки – читайте за посиланням.

Читайте також: У поліції Харківщини опинилися 30 людей: що відбувається

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 30 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3400 транспортних засобів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться