Обіцяв «вирішити питання» з ВЛК у Харкові за гроші – що буде чоловікові

За гроші обіцяв вплинути на рішення військово-лікарської комісії: у Харкові поліція викрила зловмисника

Фігурант отримав від дев’яти громадян близько 300 тисяч гривень та обіцяв “вирішити питання” з військово-лікарською комісією щодо визначення непридатності до військової служби по мобілізації за станом здоров’я. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Чоловік обіцяв громадянам, що вказані питання будуть вирішені протягом місяця. Серед "клієнтів" зловмисника – чоловіки призовного віку, які намагалися ухилитися від мобілізації.

Слідчі Харківського РУП № 2 повідомили 47-річному місцевому мешканцю про підозру за ч. 2 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України.                                                                                                         

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Що робиться в одному з районів Харкова (ФОТО)

Фахівці КП "Харківські теплові мережі" міняють майже 1 км внутрішньоквартальної мережі в Новобаварському районі.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства. Роботи проводяться без пошкодження проїжджої частини: слюсарі і зварники спускаються на глибину понад 4 м і демонтують старі труби у прохідному каналі.

Читайте також: Поліція повідомила страшні деталі загибелі дворічної дитини на Харківщині

Повідомлення про подію надійшло до поліції 12 червня близько 8:00. Встановлено, що родина була на відпочинку. Хлопчик самостійно відчинив вхідні двері та вийшов на подвір'я, де впав у басейн та захлинувся. Що зробили батьки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться