У харківському університеті попрощалися з викладачем

Пішов з життя викладач кафедри англійської мови Каразінського університету

17 червня 2024 року пішов з життя видатний педагог, засновник Міжнародного центру мовної сертифікації факультету іноземних мов Каразінського університету Семен Леонтійович Немчонок. Про це повідомили на сторінці університету, інформує портал "Коментарі".

picture

Семен Леонтійович народився 8 серпня 1948 року. У 1971 році закінчив факультет іноземних мов Каразінського університету та розпочав свою професійну кар’єру як вчитель англійської мови у Харківській спеціалізованій школі № 62, де працював з 1971 до 1990 року, в 1990–2004 роках обіймав посаду заступника директора школи з навчально-виховної роботи. З 2004 до 2014 року працював старшим викладачем кафедри англійської мови Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

У період з 2014 по 2017 рік Семен Леонтійович був викладачем Міжнародного мовного центру у місті Сан-Хосе (штат Каліфорнія, США). У 2017–2023 роках працював старшим викладачем кафедри методики та практики викладання іноземної мови й очолював Міжнародний центр мовної сертифікації.

"Його внесок у розвиток викладання іноземних мов, відданість своїй справі та високий професіоналізм назавжди залишаться у пам’яті колег, учнів і всіх, хто мав честь працювати з ним.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Семена Леонтійовича, розділяємо гіркоту втрати. Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях", – йдеться в повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканець Харківщини отримав повістку та не з’явився до РТЦК: які наслідки

Прокурори довели, що у січні цього року мешканець села Кіндрашівка Куп’янського району, будучи військовозобов’язаним і придатним до військової служби, після одержання повістки без поважних причин не з’явився у визначений час до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для подальшого проходження служби.

Що було чоловіку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться