У Харкові негода поламала дерева та гілки: які наслідки

Працівники СКП «Харківзеленбуд» усувають наслідки негоди в місті

Через шквальний вітер пошкоджень зазнали дерева майже в усіх районах Харкова. Комунальники працюють у скверах, парках, на дитячих майданчиках та вздовж "червоних" ліній. Крім того, вони допомагають прибирати дерева з проїжджої частини, усувати перешкоди для руху трамваїв і тролейбусів, знімати гілля з дротів електропередач. Таку інформацію повідомили у Харківській міській раді.

Станом на зараз фахівці опрацьовують понад 30 заявок. Роботи тривають.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Як у Харкові слідкують за Алеєю Слави, де майорять сотні прапорів за загиблими

Працівники КП "Ритуал" підтримують у належному стані місця поховань військових, які захищали Україну.

За словами голови Всеукраїнського об’єднання рідних зниклих безвісти та загиблих захисників України Марини Полякової, заміна прапорів на намогильних спорудах відбувається раз на півроку. "Аудит прапорів проводимо кожні 2-3 місяці. Заміні підлягають ті, які дуже пошкоджені вітром. Поки йде повномасштабна війна, і Харків практично щодня обстрілюється, нові пам’ятники героям не встановлюються. Як тільки ситуація стабілізується, ця робота відновиться", - розповіла вона.

Читайте також: У Харкові та області перевірили воду в межах пляжів: що виявили

За результатами моніторингових досліджень якості води в межах акваторії пляжів "Удянський", Олексіївського лугопарку, Журавлівського гідропарку, Безлюдівського та Петренківського водоймищ, Основ’янського озера у м. Харків виявлений понаднормативний вміст лактозопозитивних кишкових паличок. Що це означає і де не можна купатися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться