Тіло мешканця Харківщини декілька днів пролежало серед мін: що сталося

Вибухотехніки не могли пробратися до авто із чоловіком, який загину від вибуху

На Харківщині чоловік, перебуваючи за кермом автівки, підірвався на протитанковій міні та загинув. Вибухотехніки кілька днів розміновували шлях до авто із загиблим чоловіком.Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України.

Спеціалісти вибухотехнічної служби поліції Києва, які наразі працюють у зведеному загоні на Харківщині, протягом трьох днів розміновували шлях до автівки, щоб дістати тіло 34-річного загиблого водія.

Для пошуку чоловіка поліцейські застосували літальний дрон.

"Трагічний випадок стався на полі, яке щільно заміновано ворогом протитанковими мінами. Аби "пробити" дорогу до фургона, ми спочатку застосовували металодетектори та щупи. Надалі, щоб пришвидшити пошуки ворожих боєприпасів, ми підключили до роботи безпілотну платформу для розмінування, за допомогою якої загалом пройшли близько 500 метрів" - розповів заступник начальника Управління вибухотехнічної служби ГУНП у м. Києві Ігор Войцехівський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові пройшли випускні вечори (ФОТО)

В Шевченківському, Слобідському та Основ’янському районах випускні пройшли 19 червня, а Немишлянського та Індустріального – 20 червня.

З закінченням школи одинадцятикласників привітав міський голова Ігор Терехов. Мер зазначив, що Харків пишається своїми випускниками, які, попри постійні повітряні тривоги та обстріли, продовжували вчитися в місті.

Цього року заклади середньої освіти в Харкові закінчили 8,4 тисяч школярів. За високі досягнення у навчанні медалями буде відзначений 961 учень (782 - золотими, 179 - срібними).

Що отримають усі одинадцятикласники – читайте за посиланням.

Читайте також: Що зробили в одному з дворів Харкова (ФОТО)



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться