У Харківському районі стався потужний вибух: є загиблі

Внаслідок наїзду на протитанкову міну загинули двоє людей

24 червня близько 05:30 легковий автомобіль "Daewoo Lanos", рухаючись у прифронтовому селі Слобожанське Липецької громади Харківського району, натрапив на протитанкову міну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

В результаті вибуху водій загинув відразу. Його дружина померла під час евакуації до лікувального закладу.

Обставини цієї надзвичайної події встановлюються правоохоронцями.

"Звертаємось до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112"", – наголошують рятувальники.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Обстріляна школа у Харкові працювала з порушеннями закону – Ігор Терехов

Приватний заклад освіти, який 23 червня був пошкоджений внаслідок обстрілів у Шевченківському районі, працював із порушенням чинного законодавства.

Про це повідомив міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі" з посиланням на Харківську міську раду. За його словами, міська влада неодноразово зверталася до відповідних органів для врегулювання цього питання.

"В цьому закладі працювала і школа, і дитячий садок. Було кілька попереджень. Ми зверталися до обласної військової адміністрації, бо вони мають відповідні важелі впливу. Але заклад продовжував працювати. На щастя, сьогодні дітей там не було, бо вихідний", - зазначив Ігор Терехов. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться