Мешканець Харкова бажав, щоб росія завдала ядерний удар по Україні: що йому буде

Чоловік може отримати термін за свою прихильність до країни-терориста

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 37-річному чоловіку за фактом колабораційної діяльності (ч. 1 ст. 111-1 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Дізнанням встановлено, що у 2023 році харківʼянин, будучи активним учасником однієї з проросійських груп у месенджері "Телеграм", систематично коментував дописи.

Колаборант писав, що треба ще більше обстрілювати територію України, а по західній частині нашої держави ворог зобовʼязаний завдати ядерного удару.

Харківʼянин бачив на власні очі, як російська армія нищить місто, проте його це не бентежило. У чаті він коментував це так: "Расходимся спать, походу горит что надо".  

Правоохоронці викрили харківʼянина.

Досудове розслідування — СД Харківського РУП №3 ГУНП в Харківській області. Оперативний супровід — відділ спеціальної поліції ГУНП в Харківській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог скинув авіабомби на місто під Харковом: кількість постраждалих зростає

Терористи завдали ударів по житловому сектору міста Дергачі. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі".

Зараз станом на 16:40 у Харкові теж чутно серію вибухів. Очільники міста та області закликають усіх перебувати в укриттях.

За даними поліції, 26 червня о 15:30 військові росії нанесли удар керованою авіабомбою по місту Дергачі Харківського району.

Кількість постраждалих зростає. Фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться