Мешканець Харківщини ремонтував ворожу техніку: що йому буде

Допомагав ворогу ремонтувати техніку та закликав місцевих підтримати окупантів: поліцейські повідомили про підозру мешканцю Чугуївського району у колабораціонізмі

Прихильником "руського миру" виявився 69-річний мешканець села Нова Гнилиця. Чоловік активно закликав односельців підтримувати дії держави-агресора та її збройних формувань. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Поліцейські Чугуївського районного управління поліції встановили, що з початку російського вторгнення чоловік агітував односельців підтримувати ворожу армію та заперечував агресію рф. У публічних місцях він проголошував, що "рускіє скоро возьмут Харьков, здєсь вєздє будєт росія, вот тогда жизнь наладітся..", мав дружні відносини з військовими рф та допомагав їм ремонтувати техніку.

Зловмиснику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Журналісти порталу "Коментарі" відстежили, якою була середня заробітна плата у керівництва Харківської ОВА у період з січня по травень 2024 року. Зокрема, у Мінфіні оприлюднили дві цифри – це середня заробітна плата та середній посадовий оклад на місяць.

Скільки чиновники Харківської ОВА отримали вже в цьому році – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харківській області ухвалили ряд важливих рішень – Синєгубов

На Харківщині сьогодні ухвалили низку рішень щодо підтримки родин захисників, стимулювання сімейних форм виховання, підтримки ветеранів, журналістів та оздоровлення дітей. Про це повідомив начальник харківської ОВА Олег Синєгубов за результатами сесії Харківської облради. Подробиці – за посиланням.

У Харківській області оголосять примусову евакуацію: де саме

У Харківській області планують оголосити примусову евакуацію ще з декількох населених пунктів. Про це йшлося на нараді під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова з очільниками РВА, МВА, керівництвом ГУНП області та військовим керівництвом у Куп’янському районі, інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться