Що з газом у Харкові та області

Понад 80 осель в Харкові знову з газом після російських обстрілів

За минулий тиждень фахівці Харківської міської філії "Газмережі" відновили газопостачання до понад 80 осель харків’ян, які через російські обстріли тимчасово залишились без газу, інформує портал "Коментарі".

Серед них як приватні будинки, так і квартири у багатоповерхівках у різних районах Харкова, які постраждали внаслідок ударів ворожих снарядів. Для безпечного відновлення газу харків’янам газовики обстежили усю газову систему пошкоджених осель та прилеглі газові мережі до епіцентрів вибухів.

Також газовики Харківської філії "Газмережі" відновили газопостачання у одному із селищ Дергачівської громади, де росіяни обстріляли і пошкодили газорозподільну систему населеного пункту.

Через інтенсивні обстріли місць прокладання газопроводу, роботи з відбудови газорозподільної системи селища тривали близько місяця.

Наразі газорозподільна система, яка забезпечує газом майже 350 будинків, відновила роботу.

Протягом минулого тижня "Газмережі" локалізували дев’ять аварій на мережах, що виникли через обстріли Харківської області. Більше половини з них припали на Куп’янський район.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти просунулися на Харківщині – DeepState та Інститутвивчення війни

Аналітики проєкту DeepState оновили карту бойових дій, в уточненні до якої зазначили про просування ворога біля Стельмахівки Харківської області, Макіївки Луганської області, Євгенівки та Невельського Донецької області. Інститут вивчення війни (ISW) у зведенні за 1 липня також повідомив, що армія РФ увійшла на східну околицю села Стельмахівка, тим не менш аналітики спростовують заяви російських “військкорів” та МО РФ про великі успіхи в цій частині фронту.

Що саме пишуть російські пропагандисти – читайте за посиланням.

Читайте також: На Харківщині горіло хлібне поле (ФОТО)

Сьогодні, 1 липня близько 16:00 ворог завдав удару по стиглому пшеничному лану поблизу с. Карасівка Золочівської громади Харківської області, навмисно намагаючись знищити майбутній врожай. Трапилась пожежа. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться