Харківська поліція затримала 30 людей: що відбувається

Людей доставили для перевірки у територіальні підрозділи

1224 повідомлення оперативно опрацювали поліцейські Харківщини минулої доби. Більшість звернень стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 30 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3900 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 5 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталася 31 дорожньо-транспортна пригода, в яких одна людина загинула, 24 отримали травми.

У місті Лозова працівники поліції викрили водія, який керував транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині сталися прильоти: є загиблі та поранені

Сьогодні вранці 3 липня російські військові завдали чотири удари КАБами по селу Борова. З уламковими пораненнями 50-річний чоловік госпіталізований до лікарні. У 75-річної жінки гостра реакція на стрес. Спалахнув приватний будинок. На місці пожежі в будинку виявлено тіло чоловіка 1975 року народження. Внаслідок обстрілу пошкоджено будинок дитячої творчості, магазин та приватні домоволодіння. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Селище Руська Лозова окупанти обстріляли з ЗРК С-300. Пошкоджені приватні домоволодіння. Поранені жінка та чоловік. Доставлені в лікарню.

За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, о 09:52 ворог повторно вдарив КАБом по с. Руська Лозова. Горить приватний будинок, під завалами можуть знаходитись люди.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться