Пішов з життя відомий харківський тренер

Сергій Коваленко був головним тренером харківської волейбольної команди

Сьогодні, 8 липня, у Чернівцях несподівано пішов з життя головний тренер харківського волейбольного спортивного клубу "Юракадемія" Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Сергій Коваленко. Про це повідомили на сторінці групи "Волейбол в Україні" у Фейсбук, інформує портал "Коментарі".

Тренеру було 45 років.

picture

"Сергій Коваленко, будучи гравцем, багато років віддав нашій команді, разом з нею ставав Чемпіоном Європи серед студентських команд, володарем Кубка України, неодноразово – призером національного чемпіонату. Після завершення успішної кар’єри гравця продовжив не менш успішно працювати з командою в якості тренера, передаючи свій спортивний та життєвий досвід гравцям. 

Уся університетська спільнота та вболівальники глибоко сумують з приводу втрати нашого колеги, наставника, тренера.

Висловлюємо щирі слова співчуття та підтримки рідним та близьким Сергія Володимировича. Пам’ять про нього назавжди залишиться у наших серцях.

Спочивай з миром… Вічна пам’ять, тренере…", – написали в НЮУ імені Ярослава Мудрого.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У харківському університеті попрощалися з викладачем

17 червня 2024 року пішов з життя видатний педагог, засновник Міжнародного центру мовної сертифікації факультету іноземних мов Каразінського університету Семен Леонтійович Немчонок. Про це повідомили на сторінці університету, інформує портал "Коментарі". Семен Леонтійович у 2017–2023 роках працював старшим викладачем кафедри методики та практики викладання іноземної мови й очолював Міжнародний центр мовної сертифікації.

"Його внесок у розвиток викладання іноземних мов, відданість своїй справі та високий професіоналізм назавжди залишаться у пам’яті колег, учнів і всіх, хто мав честь працювати з ним. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Семена Леонтійовича, розділяємо гіркоту втрати. Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях", – йдеться в повідомленні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться