Загиблі, що підірвалися на міні на Харківщині, - родина військовослужбовця ЗСУ

У громаді на Харківщині повідомили страшні подробиці трагедії

Позавчора 7 липня, неподалік села Циркуни Харківського району сталася жахлива трагедія. Легковий автомобіль, що рухався ґрунтовою дорогою біля цвинтаря, наїхав на протитанкову міну. Вибух забрав життя цілої родини, включаючи двох маленьких дітей.

На превеликий жаль, це була родина уродженця села Старовірівка – Соломахіна Олександра Сергійовича, військовослужбовця Збройних Сил України. Про це повідомили у Старовірівській сільській територіальній громаді.

В результаті чого загинула вся його сім'я, жінка, двоє дітей 5 років і 3 місяці, теща та її сім'я.

У громаді висловили співчуття та відкрили збір для допомоги родині військовослужбовця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Тіло двомісячної дитини, яка загинула разом із родиною від підриву на міні на Харківщині, знайшли. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі".

Вибуховою хвилею дівчинку відкинуло на п'ятнадцять метрів від матері. Пошуки тривали від 7 липня, першими йшли вибухотехніки - перевіряли територію.

Раніше Харківська обласна прокуратура повідомляла оновлену інформацію станом на ранок 8 липня. 7 липня ввечері біля цвинтаря на ґрунтовій дорозі у лісі неподалік с. Циркуни Харківського району на ворожій протитанковій міні підірвався легковий автомобіль "ВАЗ-2114".

Попередньо встановлено п’ятьох загиблих: 53-річний водій, 64-річна жінка (ймовірно, сестра загиблого водія), чоловік віком приблизно 40-років (ймовірно, племінник загиблого водія), 25-річна жінка (ймовірно, племінниця загиблого водія) та її 5-річний син. Тіла загиблих направлено до моргу. Надалі будуть проводитись ДНК-експертизи. Слідчо-оперативна група продовжує роботу на місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться