Трагедія на Харківщині: вогнеборець гасив пожежу у власному домі

Сімейна драма під час обстрілу: рятувальник з Харківщини втратив дружину, борючись з вогнем у власному домі

У селищі Великий Бурлук, що на Харківщині, рятувальник ДСНС зіткнувся з найстрашнішим кошмаром: його власний будинок став жертвою російського авіаційного обстрілу. Внаслідок удару КАБами загинула його 37-річна дружина, а 10-річний син отримав опіки та був госпіталізований. Про це повідомили в ДСНС.

Пожежник прибув на місце події після масованого обстрілу селища, не підозрюючи, що його власна родина опинилася в епіцентрі трагедії. На жаль, його дружину не вдалося врятувати.

Колеги по службі та вся громада висловлюють глибокі співчуття рятувальнику та його родині. Ця трагедія ще раз нагадує про жорстокість війни та її руйнівний вплив на життя звичайних людей.

“Висловлюємо щирі співчуття нашому колезі, вічна пам’ять дружині та скорішого одужання сину”, - йдеться в повідомленні ДСНС.

Читайте також на порталі “Коментарі” - У Харківській області за останню добу зафіксовано 22 атаки КАБ та FPV-дронів, спрямовані на мирних жителів та цивільні об'єкти. Внаслідок одного з таких прильотів у смт Великий Бурлук постраждала дитина, стан якої оцінюється як середній. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив в ефірі "Єдиних новин", що за останні кілька місяців зафіксовано понад 500 випадків цілеспрямованих атак FPV-дронами на цивільних осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться