Сильна пожежа у Харкові: що кажуть рятувальники

У Харкові спростували чутки про пожежу на "Турбоатомі"

Харківські рятувальники ліквідують загоряння на промисловій зоні одного з підприємств міста. Про це кореспондентові "Думки" повідомив речник Головного управління ДСНС України в Харківській області Євген Василенко, інформує портал "Коментарі".

За його словами, сьогодні, 5 серпня, на території одного з промислових підприємств у Харкові загорілася дерев'яна споруда, яка вже тривалий час не експлуатується. Також загорілася трава навколо. На місце пожежі виїхало 6 одиниць техніки та 34 рятувальника.

Василенко зазначив, що о 16:55 відбулася локалізація займання, зараз триває його ліквідація.

Представник ДСНС спростував інформацію про пожежу на території ТОВ "Українські енергетичні машини" (колишній "Турбоатом").

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Під Харковом помітили масовий мор риби

Правоохоронними органами внесено відомості до ЄРДР за фактом порушення правил охорони вод, що призвело до забруднення поверхневих вод і створило небезпеку для довкілля (ч. 1 ст. 242 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Сьогодні у медіа стала ширитись інформація про масовий мор риби у річці Студенок в селі Хроли Харківського району. У ході огляду місця події спільно зі слідчими поліції та представниками контролюючих органів, а саме спеціалістами екологічної інспекції відібрано проби води для проведення відповідних досліджень.

Читайте також: На Харківщині п’яний водій збив чоловіка: що йому буде (ВІДЕО)

31 липня цього року молодик, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, їхав за кермом свого автомобіля "BMW" по м. Богодухів. Рухаючись по вул. Соборній, не контролюючи дорожню обстановку, що склалась, водій не обрав безпечну швидкість та здійснив наїзд на 48-річного пішохода, який у цей час знаходився на краю проїжджої частини. Також відбулось зіткнення з чотирма іншими автівками, які були припарковані, — автомобілі зазнали пошкоджень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться