У Харкові ще один район отримуватиме воду за графіком

Це пов’язано з профілактичними роботами

На деяких вулицях Немишлянського району водопостачання здійснюватиметься за графіком: з 6:00 до 10:00 та з 17:00 до 23:00 по 7 серпня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківводоканал". Там зазначають, що обмеження пов’язані з профілактичними роботами.

Як повідомили на підприємстві, це стосується територій, обмежених вул. Благодатною, вул. Медичною, вул. Амосова, вул. Сонячною, вул. Єдності, Салтівським шосе.

Також на підприємстві нагадали харків'янам про необхідність завжди мати достатній запас води для першочергових потреб.

Телефон для довідок: 15-33.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові деякі мешканці отримуватимуть воду за графіком

Водопостачання мешканців деяких мікрорайонів Харкова здійснюватиметься за графіком: з 06:00 до 10:00 та з 17:00 до 23:00 з 31 липня до 7 серпня. Про це повідомили на комунальному підприємстві "Харківводоканал" та зазначили, що це пов’язано з проведенням профілактичних робіт на каналізаційних мережах, інформує портал "Коментарі".

Список адрес – за посиланням.

Читайте також: Два райони Харкова частково залишаться без газу

7 та 8 серпня 2024 року фахівці Харківської міської філії "Газмережі" проведуть роботи на газопроводах в Основ’янському та Київському районах міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії.

Фахівці Дергачівського району електричних мереж АТ "Харківобленерго" відновили електропостачання для 4800 споживачів, які залишилися без світла через стихію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго". Як розповів начальник Дергачівського РЕМ Володимир Климчук, гроза, шквальний вітер та сильна злива накрили зокрема Малоданилівську та Солоніцевську громади 4 серпня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться