Удар по місту на Харківщині: був «прильот» північнокорейської ракети

Прокурори ідентифікували одну з ракет

12 серпня з 18:20 до 18:35 відбувся масований ракетний обстріл м. Богодухів та прилеглих населених пунктів. Зафіксовано щонайменше пʼять влучань. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Пошкоджено мінімум 30 житлових будинків.

Внаслідок ракетних ударів постраждали 7 людей, з них 4 неповнолітніх  — двоє хлопців віком 4 місяців та 5 років і дві дівчинки 2 років 9 місяців та 10 років. У дітей — гостра реакція на стрес. Також за медичною допомогою звернулись три жінки.

Результати огляду вилучених уламків дозволяють зробити попередній висновок щодо типу однієї з використаних ракет: це KN-23 (або КN-24), ще загальновідома як Hwasong-11, виробництва Північної Кореї.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти б’ють по містам та лісам Харківщини: багато постраждалих

Ворог завдав удару по Богодухову, внаслідок чого постраждало четверо дітей За минулу добу окупанти обстрілювали Харківську область РЗСВ, ракетами та дронами. Через обстріли сталося багато пожеж, є руйнування, а також постраждали мирні мешканці, серед них маленькі діти. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Де саме сталися обстріли – читайте за посиланням.

Читайте також: У ХОВА повідомили, для чого посилили комгодину

На Харківщині продовжують фіксувати зменшення кількості обстрілів. Це — наслідок ефективної роботи Сил оборони. Проте все одно зберігається висока ракетна небезпека по всій області. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Для прикордонних та безпосередньо фронтових територій плануємо посилювати вимоги комендантської години — для того, щоб Силам оборони ніщо не заважало ефективно виконувати завдання", – зазначив голова ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться