Мешканець Харківщини намагався дістатися в Румунію у спеціальних штанах

Штани «кікімори», шльопанці та «надійні» маршрути. У високогір’ї Карпат прикордонники зустріли «туристів», які чимчикували в Румунію

Минулої доби прикордонники відділення "Богдан" Мукачівського загону затримали чергових порушників кордону, які збиралися поза пунктами пропуску потрапити в Румунію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України.

Найближче до державної межі через високогір’я Карпат змогли дістатися двоє чоловіків – жителі Харківщини та Донеччини. Мандрівники, на їх думку, добре підготувалися до пішої "прогулянки", а щоб здаватися менш помітними серед лісових хащів, навіть придбали камуфльовані штани-кікімори та футболки. Проте, за 50 метрів до кордону, їх "розсекретив" прикордонний наряд.

Стосовно затриманих склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України", справи скерували до суду.

"Зауважимо, що незважаючи на сприятливі погодні умови, сприймати похід у гори як приємне дозвілля вкрай легковажно. Небезпечні скелясті підйоми та спуски, дикі звірі та отруйні плазуни, різкі зміни погоди та температури повітря, які можуть спричинити переохолодження або ж навпаки тепловий чи сонячний удар, блискавки під час грози, погана видимість через туман, дезорієнтація, перевтома, зневоднення, травмування – цей перелік можна продовжувати безкінечно.

Застерігаємо утриматися від подібних "мандрівок", адже це може бути небезпечним для вашого життя", – зазначають прикордонники.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканка Харкова заховала нареченого-ухилянта у спинці автокрісла (ФОТО, ВІДЕО)

На кордоні з Румунією прикордонники Мукачівського загону виявили чоловіка, який ховався від паспортного контролю у спинці заднього крісла автомобіля своєї нареченої. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України.

Правопорушника прикордонники виявили в автомобілі марки "Мерседес", яким на виїзд з України прибула жителька Харкова. Для перетину кордону українка обрала пункт пропуску "Солотвино". Окрім запакованого у сховок 34-річного нареченого, у закордонну подорож 29-річна водійка взяла із собою свою маму та бабусю. Посадивши родичок на заднє сидіння автівки, жінка розраховувала, що прикордонний наряд не зможе виявити прихованого у спинці чоловіка.

Що буде порушникам – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться