Окупанти влучили по пункту отримання гуманітарної допомоги: є постраждалі

Дрон влучив по пункту отримання гуманітарної допомоги у місті Куп’янськ

14 серпня військові рф завдали удар безпілотником по центральній частині міста Куп’янськ. Зафіксовано влучання в пункт отримання гуманітарної допомоги. Вибухові поранення отримав 64-річний чоловік. Госпіталізований до лікарні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині стався сильний вибух газу: є загиблі

13 серпня близько 10:00 в селищі Золочів під час необережного підключення газового балона стався вибух. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 Богодухівського районного відділу поліції.

Попередньо встановлено, що 57-річний господар будинку під’єднав газовий балон в літній кухні, а його товариш за допомогою сірників вирішив перевірити чи не виходить газ з балона. Стався вибух. 65-річний чоловік загинув, власник оселі отримав тілесні ушкодження. Постраждалого доставили до лікарні. Всі обставини події встановлюються.

За даними рятувальників ДСНС, на момент їх прибуття вогонь охопив площу у 50 м кв. Горіла літня кухня. Локалізація вогню відбулась о 10:40, ліквідація – об 11:00. На місці події працювали 3 одиниці техніки та 10 осіб особового складу ДСНС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться