Мешканці Харківщини вчинили диверсію щоб зірвати постачання техніки на передову

Підпалили релейну шафу на залізничному переїзді: поліція затримала жителів Харківщини за скоєння злочину

За процесуального керівництва Харківської окружної, Харківської і Черкаської обласних прокуратур чотирьом особам повідомлено про підозру. Двох підозрюваних викрили на Харківщині, ще двох – на Черкащині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

До відділу поліції № 3 Харківського РУП № 1 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення, що в місті Мерефа на залізничному переїзді невідомі підпалили батарейну шафу вхідного світлофора біля залізничної колії. Дії зловмисників призвели до порушення нормальної роботи залізничної станції та завдали матеріальної шкоди у великих розмірах.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили осіб, причетних до вчинення злочину. Ними виявилися 27 та 30-річні чоловіки. Встановлено, що в месенджері вони познайомились з невідомим, який пообіцяв їм гроші за виконання певної роботи.

З місця події поліцейські вилучили залишки пластику зі слідами горіння та пожежного сміття.

picture

Палії були затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 113 (диверсія) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк п’ятнадцять років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідчі відділу поліції № 3 Харківського РУП № 1 за процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області та оперативного супроводу Служби безпеки України в Харківській області повідомили чоловікам про підозру у скоєнні злочину.

Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваних взято під варту без права внесення застави.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"В районі населеного пункту Липці ворог здійснив поповнення бойових розрахунків. Провів заходи логістичного забезпечення. Продовжуються випадки невиконання наказів особовим складом противника. Поблизу Стариці відмічається поодиноке переміщення особового складу противника з метою внутрішньої ротації на бойових позиціях. У Вовчанську окупанти здійснили перегрупування штурмових груп, поповнюють запаси боєкомплекту та медикаментів. Центральну частину міста ворог обстрілював з важкої вогнеметної системи ТОС-1А", – зазначають в ОТУ "Харків".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться