У Харкові чоловік стріляв по людям з рушниці

В Індустріальному районі поліцейські затримали чоловіка за скоєння хуліганства

На вулиці нетверезий чоловік чіплявся до перехожих, ображав та погрожував фізичною розправою. Потім виніс рушницю та здійснив постріл у їхній бік. Тілесних ушкоджень ніхто не отримав. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

На місці події виїхали правоохоронці, де виявили зловмисника та вилучили у нього зброю. Порушником виявився 52-річний харків’янин.

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження

Слідчі відділу поліції № 1 Харківського РУП № 2 відкрили кримінальне провадження ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Під Харковом чоловік розстріляв друзів з АК-47

Трагічна подія сталась 3 серпня цього року в селищі Пісочин. За даними слідства, троє чоловіків разом вживали алкогольні напої на території гаражного кооперативу. Між ними виник конфлікт, у ході якого підозрюваний схопив автомат АК-74, заряджений бойовими патронами, який мав при собі, і здійснив не менше 14 пострілів у бік своїх опонентів.

Від отриманих травм 43-річний та 58-річний чоловіки загинули на місці. Зловмисник втік з місця злочину, однак правоохоронці оперативно встановили його особу та затримали.

Читайте також: У Харкові в лісосмузі напали на чоловіка: в якому районі небезпечно

Подія сталась в лісосмузі по вулиці Бібліка в Індустріальному районі Харкова. Малознайомий чоловік завдав тілесні ушкодження та відкрито заволодів мобільним телефоном 48-річного місцевого мешканця. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. 27 червня до поліції звернулась мати потерпілого та повідомила про пограбування її сина із застосуванням фізичного насильства.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться