У Харкові домашній тиран ображав молоду дружину

Поліцейські Харкова притягнули до відповідальності чоловіка за вчинення домашнього насильства щодо дружини

Працівники поліції провели профілактичну бесіду з чоловіком та попередили про можливу кримінальну відповідальність у разі систематичного вчинення правопорушень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

22 серпня до Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення про те, що в квартирі по вулиці Архітекторів чоловік поводить себе агресивно, нецензурно лається  та ображає жінку.

За вказаною адресою прибули співробітники сектору протидії домашньому насильству Харківського РУП № 3. Поліцейські виявили у квартирі 25-річного чоловіка, який вчинив сімейну сварку, психологічно тиснув на свою  21-річну дружину, ображав її, лаявся.

Поліцейські склали протокол за ст.173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція закликає не замовчувати факти домашнього насильства. Не зволікайте,  телефонуйте на спецлінію 102.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові двоє чоловіків отримали реальні терміни за домашнє насильство

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винними двох чоловіків у домашньому насильстві (ст. 126-1 КК України).

Перший фігурант — 63-річний чоловік з Харкова, який вже неодноразово притягався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство психологічного характеру стосовно своєї дружини.

Другий фігурант — 24-річний харківʼянин, який теж вже мав проблеми із законом за систематичні психологічні образи щодо рідного батька. Проте він продовжив вчиняти протиправні дії та належних висновків не зробив.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться