До домашнього тирану передпенсійного віку у Харкові прийшла поліція

Поліцейські притягнули до відповідальності харків’янина, який вчинив домашнє насильство

Відповідне повідомлення надійшло до чергової частини Харківського районного управління № 3 25 серпня о 15:50. За адресою виїжджали співробітники сектору протидії домашньому насильству. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

У квартирі поліцейські виявили 59-річного чоловіка. Кривдник поводився агресивно щодо своєї співмешканки, погрожував фізичною розправою, ображав та лаявся на жінку.

Працівники поліції склали щодо порушника адміністративний протокол за вчинення домашнього насильства та виписали терміновий заборонний припис.

З чоловіком та жінкою правоохоронці провели профілактичну бесіду. Кривдника попередили, що за систематичне вчинення домашнього насильства передбачена кримінальна відповідальність.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові домашній тиран ображав молоду дружину  

Працівники поліції провели профілактичну бесіду з чоловіком та попередили про можливу кримінальну відповідальність у разі систематичного вчинення правопорушень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

22 серпня до Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення про те, що в квартирі по вулиці Архітекторів чоловік поводить себе агресивно, нецензурно лається  та ображає жінку. За вказаною адресою прибули співробітники сектору протидії домашньому насильству Харківського РУП № 3. Поліцейські виявили у квартирі 25-річного чоловіка, який вчинив сімейну сварку, психологічно тиснув на свою  21-річну дружину, ображав її, лаявся.

Яке покарання може бути за систематичне домашнє насильство – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться