У Харкові на смерть збили жінку: подробиці

Поліція встановлює обставини загибелі пішохода у Харкові

Аварія сталася 28 серпня по вулиці Гвардійців Широнінців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Попередньо встановлено, що 74-річна харків’янка переходила дорогу по пішохідному переходу. У цей час водій вантажівки здійснив наїзд на неї.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківському метрополітені людина впала під потяг

Учора у КП "Харківський метрополітен" о 20:37 повідомили про зачинення станції метро "Академіка Павлова", інформує портал "Коментарі". Це було пов’язано із падінням пасажира на колію. Рух поїздів Салтівською лінією метрополітену тимчасово виконувався на ділянці від станції "Історичний музей" до станції "Академіка Барабашова" і у зворотньому напрямку.

О 21:21 в метрополітені повідомили, що рух поїздів Салтівською лінією метрополітену відновлено в звичному режимі. Що з людиною – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові п’яний чоловік спричинив ДТП та втік

Позавчора вночі патрульні отримали виклик про ДТП. Поліцейські оперативно прибули на місце та встановили, що водій автомобіля Nissan здійснив зіткнення з іншим авто на Салтівському шосе, після чого поїхав з місця. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Інспектори передали опис автомобіля у радіоефір та розпочали пошук. Як результат, на вулиці 7-ї Гвардійської Армії, поліцейські помітили схоже авто, у якого були характерні пошкодження. Під час спілкування патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він відмовився. Що було далі – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться