У Харкові сталася сильна пожежа: є загиблі

У Харкові на пожежі загинув 53-річний чоловік

28 серпня о 21:30 рятувальники 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхали на гасіння пожежі в квартирі за адресою: вул. Гольдбергівська Основ’янського району міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На момент їх прибуття вогонь охопив площу у 25 м кв. Горіли домашні речі та меблі в житловій кімнаті. Внаслідок пожежі загинув 53-річний чоловік.

Локалізація вогню відбулась о 22:03, ліквідація – о 23:51. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Термінова евакуація у Харкові: що сталося

28 серпня о 09:48 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у житловій шестиповерхівці на вул. Миру у Харкові. З повідомлення стало відомо про те, що палає покрівля будинку, а на сходовій клітині багато диму. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До місця виклику негайно виїхало 4 оперативні пожежно-рятувальні відділення на автоцистернах, 2 автодрабини, спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль та база газодимозахисної служби. На час прибуття рятувальників горіло горище та дерев’яне горищне перекриття. Площа, охоплена вогнем, складала 70 м кв.

Зважаючи на сильне задимлення, вогнеборці приступили до евакуації людей на свіже повітря. Під їхнім наглядом вдалось евакуювати 15 мешканців будинку, у тому числі жінку з інвалідністю. Завдяки оперативності та професіоналізму рятувальників вдалось уникнути травмування та загибелі людей. Фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться