Зеленський повідомив, за яких умов удару по Харкову могло не бути

Окупанти завдали удару по житловим будинкам Харкова, є багато жертв

Російські війська близько 16:22 завдали ударів по Харкову керованими авіаційними бомбами, влучивши у багатоповерховий житловий будинок, на дитячий майданчик та по іншій цивільній інфраструктурі, внаслідок чого вже відомо про чотирьох загиблих, в тому числі 14-річну дівчинку.

Президент України Володимир Зеленський опублікував жахливе відео та повідомив, за яких умов росія б не змогла більше бити по житлових будинках Харкова.

"Російський удар по Харкову – просто по людях, по звичайних будинках. Всі служби задіяні в рятувальній операції. Дякую всім, хто просто зараз допомагає порятунку життів.

Цей удар – російської керованої авіабомби. Удар, якого не було б, якби в наших Сил оборони була здатність знищувати російську військову авіацію там, де вона базується. Нам потрібні сильні рішення партнерів, щоб зупинити цей терор. Це абсолютно справедлива потреба. І немає жодної раціональної причини обмежувати Україну в захисті. Нам потрібні далекобійні можливості. Нам потрібне виконання домовленостей щодо ППО для України. Це порятунок життів", – наголосив президент.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Обстріл Харкова: що відомо (ОНОВЛЕНО)

У Харкові пролунало декілька потужних вибухів. Очільник ХОВА Олег Синєгубов і міський голова Харкова Ігор Терехов підтвердили, що окупанти б’ють по Харкову КАБами та закликали усіх перебувати в укриттях.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник о 15:20: "Пуски ворожих КАБ продовжуються - мешканці Харківщини не покидайте укриття!"

Сергій Мельник о 15:24: "Знов ворожий КАБ у напрямку міста Харків та приміських населених пунктів"

15:26: Серія вибухів у Харкові.

Ігор Терехов о 16:06: "Вже відомо про трьох загиблих у багатоповерхівці в Індустріальному районі".

15:31: У частині районів Харкова зникло світло після серії вибухів.

Деталі – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться