Мешканці Харкова звернулися до комунальників по допомогу: що сталося

Після прильотів у Харкові мешканці не мають куди викидати великогабаритне сміття

Бригади КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" завершують усувати наслідки обстрілу в Київському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП.

Як зазначили на підприємстві, після кожного прильоту КП "КВПВ" встановлює контейнери-бункери для збирання великогабаритних відходів та виділяє спецтехніку. Вивезення розбитих вікон, дверей, меблів та інших пошкоджених речей проводиться до повної ліквідації наслідків ворожих атак. Зокрема, з 29 грудня з місць обстрілів було додатково вивезено близько 2,5 тис. куб. м відходів.

"Нещодавно до нас звернулися мешканці Великої Данилівки з проханням про допомогу у вивезенні великогабаритних відходів після прильотів. Підприємство виділить для цього самоскид та навантажувач", - зазначив директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові про небезпеку оповіщатимуть по-іншому: подробиці

Депутати Харківської міської ради підтримали ініціативу мера Терехова і ухвалили рішення про створення диференційованої системи оповіщення про повітряну тривогу. Про це Ігор Терехов повідомив у своєму телеграм-каналі, інформують "Коментарі. Харків".

"Тож вже з цього року сирена вмикатиметься тільки у випадку небезпеки безпосередньо для міста, а не для всієї області. Це не лише полегшить роботу всім службам, а й дозволить набагато ефективніше працювати нашому бізнесу", – зазначив міський голова. Проєкт буде втілений в рамках створення єдиного муніципального ситуаційного центру, технічне оснащення якого профінансують міжнародні партнери.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться