У Харкові викрили ще одного “поціновувача” особливого відео (ФОТО)

Яке покарання загрожує за зберігання дитячої порнографії

Ще одного харків'янина викрили у зберіганні дитячої порнографії. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Правоохоронці встановили, що 28-річний харків’янин завантажив на власну комп’ютерну техніку файли з ознаками дитячої порнографії. 

7 лютого у харків'янина провели санкціонований обшук. Під час слідчих дій вилучили три жорсткі диски, мобільний телефон, системний блок та ноутбук.

Обшук проводили поліцейські управління міграційної поліції спільно зі слідчими ХРУП № 2 ГУНП в Харківській області під процесуальним керівництвом Салтівської окружної прокуратури.

За вчинені дії на вилучене майно харків’янина накладуть арешт та проведуть ряд експертиз. Потім буде вирішуватися питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 1 ст. 301-1 (одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України.

У поліції повідомили, що санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що це не перший випадок зберігання дитячої порнографії. Минулого тижня у поліції розповіли про аналогічний випадок. Під час санкціонованого обшуку в персональному комп'ютері фігуранта правоохоронці виявили завантажені файли з ознаками порнографії. Детальніше про ситуацію читайте за посиланням

Читайте також: на державному кордоні виявили тіло жителя Харківщини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться