Через що у Харкові сталася така сильна пожежа повідомив мер Терехов (ВІДЕО)

Ворожі дрони влучили в АЗС, через що розлилося палаюче пальне

У Харкові ворожі шахеди вдарили по АЗС – внаслідок цього влучання розлилося палаюче пальне, згоріли приватні житлові будинки. Про це вночі у відео зверненні повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

За даними обласного главку ДСНС, горіли 14 приватних житлових будинків на загальній площі близько 3700 кв.м., складське приміщення на площі 400 кв.м. Крім того, сталася масштабна пожежа на об’єкті цивільної інфраструктури.

На місці ліквідації наслідків ворожих ударів від ДСНС працювало 200 рятувальників та 38 одиниць техніки. З житлових будинків приватного сектора було врятовано 4 особи з них 2 дітей та евакуйовано 50 осіб. Вогнеборці запобігли розповсюдженню полум’я на житлові та інші будівлі.

За попередніми даними 7 осіб загинуло, з яких 3 дитини, також є постраждалі. Наразі триває ліквідація пожежі та розбори конструкцій житлових будинків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Шестимісячне немовля та ще двоє дітей вбили росіяни у Харкові

Із 22:46 окупанти завдавали ударів по Харкову дронами-камікадзе типу "Shahed". Влучання зафіксували у Немишлянському районі міста. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Уражена цивільна інфраструктура. Виникло кілька масштабних пожеж. 15 житлових приватних будинків вщент згоріли. Ліквідація наслідків триває, пожежі локалізовані.

Внаслідок ударів загинули семеро людей, серед них троє дітей: 7, 4 років та немовля близько 6 місяців. В одному із приватних будинків виявили тіла 5 людей, серед яких 3 дітей. На іншому обʼєкті – ще двоє загиблих.

Станом на зараз – троє поранених.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться