У матері на Харківщині забрали дитину: в яких умовах жив хлопчик (ФОТО)

Матір можуть притягнути до адміністративної відповідальності

У Харківській області виявили черговий випадок невиконання батьківських обов'язків. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У відділі комунікації поліції розповіли, що в Ізюмському районі виявили сім'ю, у якій  мати не опікується своєю дитиною. Щодо обставин у поліції зазначили, що 12 лютого перевірили родину та виявили 25-річну матір, яка веде асоціальний спосіб життя та ухиляється від виконання своїх батьківських обов’язків. Перевірку проводили працівники ювенальної превенції Ізюмського районного управління спільно зі спеціалістами служби у справах дітей Ізюмської міської ради.

В ході перевірки умов проживання чотирирічної дитини побачили антисанітарні умови у будинку, а хлопчик мав неохайний вигляд. У поліції зазначили що матір не доглядає за своїм малолітнім сином, а умови помешкання непридатні для проживання дитини.

“Працівники ювенальної превенції та спеціалісти служби у справах дітей прийняли рішення про вилучення дитини з сім’ї та тимчасово влаштували до рідної бабусі”, - повідомили у поліції.

Наразі вирішується питання про притягнення матері до адміністративної відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов'язків.

Нагадаємо що на початку лютого 2024 року на Харківщині у жінки вилучили дітей. У поліції повідомляли, що вона залишила двох малолітніх дітей вдома самих на понад дві доби. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харкові внаслідок пожежі, яка сталася через ворожий обстріл, загинуло 10-місячне немовля. Детальніше про ситуацію в Харкові після обстрілу читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться