В одному з районів Харкова перекрили дорогу

Наразі там проводяться аварійні роботи на газопроводі

Фахівці Харківської міської філії "Газмережі" проводять аварійні роботи на газопроводі середнього тиску в Основ’янському районі міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію підприємства.

"У зв’язку із цим частково обмежено рух по вулиці Гімназійна набережна в районі житлового будинку №14 до 18 квітня", - йдеться в повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові патрульні загасили палаючу автівку

Днями патрульні Артем Махота, Вадим Вигівський та Дмитро Воронцов побачили автомобіль Ford, з-під капота якого йшло полумʼя. Водій намагався самотужки загасити вогонь, який почав розгоратися.  Відео – за посиланням.

Читайте також: Люди втратили будинок та придбали новий теж на Харківщині: подробиці

За програмою "єВідновлення" родина Щуковських отримала сертифікат на придбання нової оселі. Будинок, де проживав їхній син разом зі своєю дружиною та маленькою дитиною, росіяни знищили авіаударами під час відступу з Куп’янщини.

Стало відомо, коли будуть виплати ВПО за березень

Наразі до органів соціального захисту населення надійшло вже понад 90 тисяч заяв ВПО на продовження отримання державної допомоги. На даному етапі близько 66% з них вже опрацьовано, а 34% перебувають у роботі.

Зазначається, що у першому періоді березня на виплати для 671 тисячі ВПО було спрямовано загалом 1,4 мільярда гривень. Таким чином, внутрішньо переміщені особи, яким виплати були продовжені автоматично з першого числа поточного місяця, отримають кошти найближчим часом.

Цього місяця виплата допомоги для ВПО відбудеться ще 21 та 28 березня.

Тобто, внутрішні переселенці, котрі подали заяви, у разі їхнього схвалення отримають виплати до кінця поточного місяця. Крім того, уряд напрацьовує розширення переліку категорій ВПО, які зможуть отримувати держдопомогу. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться