У Харкові через загрози та ризики буде менше локацій для дітей

Чому у Харкові поки не будуть відкривати дитячу залізницю

У містах України розпочинають новий сезон дитячі залізниці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ “Укрзалізниці”. 

Дитяча залізниця – це місце, де малеча з батьками можуть проїхатися вузькоколійкою в міських парках та ближче познайомитися зі світом залізниці. В “Укрзалізниці” зазначили, що це також важливий напрям соціальної діяльності товариства. На дитячій залізниці перевезенням та обслуговуванням пасажирів займаються юні залізничники. Вони вчаться стати професійними машиністами, колійниками, провідниками та черговими.

“Перед відкриттям нового сезону наші початківці пройшли теоретичне навчання, а працівники "Укрзалізниці" зробили ремонти, щоб подорожі були безпечними для відвідувачів”, - йдеться у повідомленні.

Сезон руху поїздів стартує в Києві, Львові, Рівному, Дніпрі. Понад 2,5 тисячі юних спеціалістів уже готові почати свою роботу. 

На дитячій залізниці в Харкові, з огляду на безпекову ситуацію, відкриття поки відкладається.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у харківському зоопарку чекають поповнення. З екопарку “Ковалівка” до відділу хижаків КО “Харківський зоологічний парк” передадуть тигрицю, на ім'я Лілі. Також деяких тварин з Харкова переведуть до Полтави.

Нагадаємо, що у деяких громадах Харківської області заборонили відвідування місць масового відпочинку на водних об'єктах. Заборони вели через мінну небезпеку та загрозу підриву на вибухонебезпечних предметах. В яких громадах Харківської області діє заборона, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться