Що з’явилося на залізничному вокзалі Харкова (ФОТО)

Укрзалізниця представила покращення на головному вокзалі міста

На залізничному вокзалі Харкова відкрито сучасний зал очікування для осіб з інвалідністю та оновлено вбиральні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Укрзалізниці.

Зал знаходиться ліворуч у центральному холі вокзалу, поруч із черговим та довідковим бюро. Він облаштований новими меблями, є кондиціонери та інші зручності. Крім того, тут є місця для встановлення крісел колісних. За відсутності електропостачання передбачено застосування альтернативного джерела живлення.

Нова вбиральня також адаптована для людей з інвалідністю та є безкоштовною для всіх пасажирів.

В укритті вокзалу, яке розташоване на цокольному поверсі головного залу, відкрито кімнату для відпочинку пасажирів з дітьми. Вона обладнана меблями, столом для сповивання дитини, кріслом для годування. Тут встановлені стійки для підзарядки гаджетів.

Нагадаємо, раніше на вокзалі Харкова відкрили дитячу зону “Спільно”.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Гуманітарну допомогу видаватимуть два дні у Харківській області

9 та 10 травня у громаді на Харківщині планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають на території громади.

Крім того, 10 травня від Харківської обласної організації Червоного Хреста планується видача непродовольчої гуманітарної допомоги (розкладачки) для родин.

Де та як отримати допомогу – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові оголосили конкурс на відновлення Північної Салтівки

До участі запрошують архітекторів, містобудівників, інженерів та проєктантів з усього світу. Основне завдання полягатиме в розробці програми модернізації пошкоджених багатоквартирних будинків з урахуванням підвищення рівня їхньої безпеки та енергоефективності, а також у створенні зручного громадського простору навколо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться