У Харкові витратять чверть мільйона на спортивний захід

Харків планує витратити 250 000 гривень на воркаут та 168 000 гривень на медалі

Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міськради оголосив тендер з організації та проведення змагань з воркауту Ukrainian Workout Battles 2024 за 140 000 грн. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформує портал "Коментарі".

У цю суму входить нагородні медалі, технічне забезпечення та облаштування локації, послуги фотографа, ведучого, діджея, медичного працівника та виготовлення анонсового та підсумкового відео.

Ще 120 000 гривень з міського бюджету планують витратити на проведення майстер-класів та мінізмагань з воркауту (зокрема, купують 30 кубків і 30 медалей).

Минулого року у Харкові теж проводили чемпіонат з воркауту, це коштувало 169 000 грн.

Ще 128 800 грн заплановано на організацію весняного суперкубку Харкова з кіберспорту.

Окрім того, “спортивний” департамент міськради уклав договір на придбання нагород для переможців та лауреатів районних та міських змагань. На це планують витратити 168 000 гривень. Усього придбають 263 нагороди з лазерним гравіюванням, вартість однієї від 600 до 850 гривень.

Ще у 180 600 гривень обійдеться організація змагань в рамках “Харківської спортивної студентської ліги”.

Місто також заплатило 50 000 гривень за мерч із символікою Харкова: придбали 30 худі і 15 світшотів по 1100 гривень. Товар з логотипом “призначений для відзначення та нагородження”, йдеться в документації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Гуманітарну допомогу видаватимуть два дні у Харківській області

9 та 10 травня у громаді на Харківщині планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають на території громади.

Крім того, 10 травня від Харківської обласної організації Червоного Хреста планується видача непродовольчої гуманітарної допомоги (розкладачки) для родин.

Де та як отримати допомогу – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові оголосили конкурс на відновлення Північної Салтівки



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться