Сьогодні на Харківщині видаватимуть гуманітарну допомогу

У двох громадах на Харківщині видаватимуть продуктову, гігієнічну допомогу та розкладачки

Сьогодні, 17 травня 2024 року, у Боровій біля ФОКу,  здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги за наступним графіком.

Набори засобів гігієни:

09:00

- вул. Поштова;

- вул. Миру;

ВПО, які зареєстровані у Боровій протягом 2022-2024 років і не отримують допомогу за списками вулиць, багатоквартирних будинків та у старостинських округах.

10:00

- мешканці селища Борова, які не отримали набори засобів гігієни у визначений час зі своїми вулицями чи багатоквартирними будинками.

Сьогодні останній день для отримання цих наборів.

Відповідальним особам вулиць до початку видачі даної допомоги необхідно надати списки мешканців наступного змісту: ПІБ, адреса, місце для підпису.

Допомогу на домогосподарство отримує один представник від родини на усіх членів сім'ї за наявності оригіналів документів (паспортів + ідентифікаційний код) кожного з них.

Під час повітряної тривоги видача допомоги не здійснюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині можна отримати продуктову допомогу та розкладачки

Сьогодні, 17 травня у громаді на Харківщині планується видача непродовольчої гуманітарної допомоги ( розкладачки), а також продуктової допомоги. Де саме – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові та області діятиме новий графік відключення світла

У звʼязку зі складною ситуацією в Обʼєднаній енергетичній системі України з 17 по 20 травня планується застосування оновленого графіка відключень електроенергії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Погодинні відключення будуть діяти в період з 5 до 23 години.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться