Що робиться в одному з районів Харкова (ФОТО)

Підготовка до зими у Харкові набирає обертів

Фахівці КП "Харківські теплові мережі" міняють майже 1 км внутрішньоквартальної мережі в Новобаварському районі.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Роботи проводяться без пошкодження проїжджої частини: слюсарі і зварники спускаються на глибину понад 4 м і демонтують старі труби у прохідному каналі.

За словами керівника районної філії Івана Потапова, одночасно тепловики впорядковують джерела теплопостачання, центральні теплові пункти, внутрішньобудинкові системи. До зими вже підготовлено близько половини житлового фонду району. Особливу увагу приділяють пошкодженим внаслідок ворожих обстрілів будинкам.

"Головна мета теплоенергетиків району - за будь-яких умов дати тепло на початок опалювального сезону. Для цього ще в з першого року війни було встановлено вісім блочно-модульних котелень різної потужності. Найбільша з них забезпечує теплом 40 житлових будинків", - зазначив Іван Потапов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Поліція повідомила страшні деталі загибелі дворічної дитини на Харківщині

Повідомлення про подію надійшло до поліції 12 червня близько 8:00. Встановлено, що родина була на відпочинку. Хлопчик самостійно відчинив вхідні двері та вийшов на подвір'я, де впав у басейн та захлинувся. Що робили батьки – читайте за посиланням.

Читайте також: У поліції Харківщини опинилися 30 людей: що відбувається

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 30 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3400 транспортних засобів.



Активист

21 січня 2021, 14:25

Чем больше на Штепу будут вешать ярлыков и обвинений тем больше она приобретет поддерживающих ее в Славянске авторитет и тем больший в Славянске будет терять и так маленький авторитет украинская власть.Это больше напоминает фильм"Гладиатор".Ну а конец фильма думаю многие помнят.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться