Як у Харківській області проходить евакуація

Поліцейські продовжують евакуювати мирне населення з прикордонних громад Харківщини

Вчора силами поліції до безпечних місць перевезли 18 громадян, що проживали під постійними обстрілами у Вовчанській та Липецькій громадах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Працівники відділу поліції № 1 Чугуївського РУП виявили у селищі Білий Колодязь чоловіка з поломаною ногою. Він не в змозі виїхати самотужки. Правоохоронці допомогли йому покинути небезпечну територію.

Поліція закликає не наражатися на небезпеку та виїжджати з прифронтових населених пунктів. Нагадуємо, що з питань евакуації громадяни можуть звертатися на "гарячу лінію" з питань евакуації за номером телефону 0-800-33-92-91, спецлінію поліції "102" або до найближчих відділень поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Що робиться в одному з районів Харкова (ФОТО)

Фахівці КП "Харківські теплові мережі" міняють майже 1 км внутрішньоквартальної мережі в Новобаварському районі.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства. Роботи проводяться без пошкодження проїжджої частини: слюсарі і зварники спускаються на глибину понад 4 м і демонтують старі труби у прохідному каналі.

Читайте також: Поліція повідомила страшні деталі загибелі дворічної дитини на Харківщині

Повідомлення про подію надійшло до поліції 12 червня близько 8:00. Встановлено, що родина була на відпочинку. Хлопчик самостійно відчинив вхідні двері та вийшов на подвір'я, де впав у басейн та захлинувся. Що зробили батьки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться