У Харкові світло вимикатимуть і вночі

В енергокомпанії зазначають, що графіки розподілятимуть справедливо

У зв'язку зі складною ситуацією в Об'єднаній енергосистемі України графік погодинних відключень (ГПВ) може бути задіяний також у нічний час. Про це повідомили в АТ "Харківобленерго", інформує портал "Коментарі".

У разі відповідного розпорядження від НЕК "Укренерго" у Харкові та Харківській області додатково можуть відключатися:

23:00-02:00 - 5 та 8 групи,

02:00-05:00 - 7 та 10 групи.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

"При застосуванні мережевих обмежень диспетчери вживають усіх заходів, щоб забезпечити максимально можливий рівномірний та справедливий розподіл обсягів зниження споживання електроенергії.

Запевняємо, що у разі надходжень розпоряджень у подальшому щодо застосування ГПВ у нічний час групи відключень будуть чергуватися таким чином, щоб уникнути повторюваності та відповідно будь-якої дискримінації між споживачами.

Просимо набратися терпіння та з розумінням поставитися до можливих додаткових відключень.

Нагадуємо, що головною причиною застосування цих заходів є ракетні удари ворога по українських електростанціях. Щоб втримати баланс в енергосистемі диспетчерський центр "Укренерго" застосовує необхідні обмеження споживання електроенергії для промислових і побутових споживачів", – зазначили в енергокомпанії.

Читайте також: У Харкові пролунав вибух: що відомо

У Харкові близько 16:22 пролунав потужний вибух. До цього у Повітряних Силах ЗСУ повідомлялося про те, що на Харків прямує керована авіабомба.

Спостерігачі повідомляють, що після вибуху в одному з районів міста видно задимлення.

Мер Харкова Ігор Терехов о 16:32: "Приліт на околиці міста. Ймовірно - КАБ. Інформація щодо можливих жертв та руйнувань уточнюється". Деталі - за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться