Діти з Харкова поїхали до Чорногорії

Дітей військових з Харкова відправили на відпочинок за кордон

Діти військовослужбовців, у яких померли чи загинули батьки внаслідок збройної агресії рф, вирушили на оздоровлення до Чорногорії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, в таборі юні харків’яни пробудуть до 2 липня. Там для них підготували розважальну та реабілітаційну програми.

"Вдячні Українській Асоціації "Добра справа" і Посольству України в Чорногорії, які продовжують соціальну ініціативу з організації реабілітації дітей  військовослужбовців", - зазначили в департаменті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області не надають деякі послуги: подробиці

Через вчорашній ворожий удар по адміністрації Слатинського старостинського округу у Слатиному надання адміністративних послуг тимчасово призупинене. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі".

Про відновлення роботи адміністрації місцевим мешканцям буде повідомлено найближчим часом у приватному порядку.

Читайте також: Завтра мешканці Харківщини можуть отримати гуманітарну допомогу

Завтра, 25 червня 2024 року, у громаді на Харківщині видаватиметься гуманітарна допомога - продуктові набори "ADRA". Допомогу можна отримати за графіком.

Допомогу отримує одна особа від домогосподарства за наявності оригіналів документів усіх членів родини (документи, що посвідчують особу та ідентифікаційний код).

Видача гуманітарної допомоги здійснюватиметься з 08:00 до 10:00.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться